หัวข้อข่าว :
ประเภทข่าว :
ข่าวทั่วไป
รายละเอียดข่าว :
Postdoctoral research fellowships 2014, National Institute of Development Administration (NIDA), THAILAND support as a partner institution. on this occasion, I would like to inform you about NIDA's Postdoctoral Research Fellowship Program for the year 2014. We will offer postdoctoral research fellowship to attract recent Ph.D. graduates, both thai and non- Thai residents, to conduct full-time research at NIDA. Those who are interested may submit an application from together with curriculum vitae, copies of education materials, and research project proposal in the area of development administration (public administration, economics, social development, environmental management, human resource development, language and communication, statistics, decision technology, actuarial science and risk management, population and development, information system management and computer science) to the Research Center at NiDA by For eligibility and application details see the attached documents or visit our website at rc.nida.ac.th or NIDA's website at nida.ac.th It would be greatly appreciated if you could share this intormation with qualified and interested researchers who have completed their doctoral education within 10 years and who are under 45 years of age. thank you very munch for your kind assistance. Sincerely,
จาก :
ผู้ลงประกาศ :